vineri, martie 03, 2006

The Movies 10 - Cheaper by the Dozen 2

The Movies Review 10
Cheaper by the Dozen 2



Am asteptat review-ul lui eXterminator dar deoarece intarzie mi-am permis sa imi dau eu cu parerea!

Hei, Steve Martin is back! Intradevar un film ce te mai scoate din monotonia cotidiana, o buna ocazie de a realiza ce inseamna sa ai peste 2 copii!
Filmul este bine realizat dupa parerea mea, si a celor care au fost in sala cu mine, iti aduce des zambetul pe fata, dar W T F ... 12 copii? Crazy mother fucker!
Ideea e urmatoarea, un tata care nu are mai nimic in comun cu cea mai grea slujba din lume, si anume aceea de a fi parinte, destul de competitiv tipul, organizeaza o ultima excursie de familie, si zic ultima deoarece 3 din copiii lui hotarasc sa se mute in alte orase, in locul preferat ... the Lake! Toate bune si frumoase pana ajung acolo si observa ca locul in care sunt cazati este de fapt o maghernita in care singurul lucru care li se pare comun este un sobolan obosit ce probabil are 100 de ani!
Si ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns descopera ca rivalul lui din copilarie Jimmy Murtaugh ( si el cu 8 copii) detine aproape tot lacul si are o casa superba, un fel de penthouse! Si de aici o serie de intamplari haioase ce rasar din dorinta tatului, vazut amenintat, de a face vacanta cat mai frumoasa intr-un loc urat, insa vecin cu paradisul! Normal ca lucrurile nu decurg deloc cum vrea el, copiii se imprietenesc intre ei, asa ca totul devine o competitie intre doi masculi!
Funny rau filmul,nu prea are faze rasuflate, are si ceva actiune ( :) ), are insa si un downside.... finalul filmului care e atat de americanesc... Toti se impaca, totul iese bine, tatii realizeaza ca gresesc si ca isi tin copiii prea stresati, intre timp naste unul dintre copii, asa ca familia se mareste, ce mai..... numai lapte si miere... i hate this!

Oricum, un light movie, il recomand tuturor ( chiar daca nu sunteti fan Steve Martin ) !

P.S.: 12 copii?.... W T F !!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

iar a facut steve martin un film mai...asta le scoate pe banda runlanta...
ca puturos exterminatoru asta....cred ca a inceput sa-i lipseasca inspiratia, mai scoate-l la o bere, poate ii vine innapoi.:)

Ra'Zec spunea...

Da... funny... dar atat... nimic nou... nimic prea interesant... si normal... film american... Happy ENDING...

Ce dracu... cer chiar asa de mult... un film inca care THE DARK side will win?