marți, martie 07, 2006

The Movies 11 - Ultraviolet

The Movies Review 11
Ultraviolet

HE he he, sincer asta e lucrul cu care pot sa incep acest review! Ce pot spune, cand credeam ca modelul supereroului a fost atins prin Neo.... filmul asta m-a contrazis! In acest review nu o sa va povestesc actiunea filmului pentru ca nu vreau sa va rapesc placerea de a viziona probabil cel mai Action Movie din toate timpurile!
Ideea e ca Milla Jovovich ( SUPERBA Ucrainianca) e un vampir robotizat cu puterile lui Neo din matrice... si nu exagerez cu nimic, chiar e robot... ii ies diferite chestii din ea, gen terminator 3 ( sabii, arme, gloante, etc), e vampir, cu toate ca nu e genul de vampir care bea sange, si vede gloantele cand vin spre ea... ce mai, e cel mai super supererou... pana si superman s-ar oftica!
Si tipa asta, pe nume Violet, in cele 100 de minute de film omoara cam jumatate din armata americana, cealalta jumatate probabil era in permisie, si tot omoara, si omoara, si iar omoara, la un moment dat nu ii mai omoara ea, ci pur si simplu ii convinge pe ei sa se omoare intre ei, dupa care incepe mai grav... sa omoare cate 20 pe secunda ( nu exagerez ), si tot asa!
Ideea de baza a filmului e ca tipa asta era asa de buna incat la final se bate cu exact 700 de soldati ai viitorului... si dupa ce impusca jumatate , ramane fara gloante , asa ca scoate o sabie din ea si ii face sushi pe restul!
Filmul poate ca avea o idee, poate ca efectele sunt ok, poate ca actrita chiar isi interpreteaza rolul bine... dar WHAT THE FUCK .... numarul mortilor este dublu fata de toata seria rambo! La un moment dat incepi sa te plictisesti... chiar nu se intampla altceva in acest film decat mucificarea unora de una.. sa recunoastem.... buna ( sa ma scuze sexul frumos ) !
In rest, va las pe voi sa decideti daca acest film isi merita zmeura anul viitor, si sa descoperiti voi care e intriga acestui film ( eu unu nu m-am prins ) , si cum dracu a ajuns vampiroaica aia robotzel!

Una peste alta.... cine e fan Matrix, Die Hard, Rambo, Terminator si Milla Jovovich... o sa aprecieze acest film!
Vizionare placuta... si sper sa nu se faca Ultraviolet 2 !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bruce Willis mai lipsea din film, si un yee pee kay ey m.f. ca sa fie ciorba completa.
WTF, Resident Evil sau The Fifth Element par mai normale.
S-au invatat americanii cu ketchup-ul din filme... sau o fi pregatire pentru ala adevaratu din Iran?
who knows... who cares...
anyway, filmu asta are vanzare numai pentru Mila :D


P.S. Gd 2 b bck

Ra'Zec spunea...

Incercat vazut film... prea obosit... nu inteles nimic din primul cd... oprit... astept dvdrip... in rest somn...