joi, mai 11, 2006

O maimuta in DACIA!

O maimuta in DACIA!

Hello World! Pentru inceput vreau sa clarific ca nu ma refer la automobil, ci la ... sa spunem... Tara DACIA, supranumita si Romania, si da... cand spun maimuta, ma refer la animalul cu mai multa inteligenta decat multi dintre daci!

Si acum sa ma explic! Mirifica, sublima, si extraordinara universitate UPB ( Universitatea Politehnica Bucuresti), tocmai a tinut un eveniment de importanta nationala, asta dupa cum se lauda ei, targul de joburi 2006 ( JOBSHOP ). O multime de firme, peste 50, o multime de cataloage, oferte,proiectoare, prezentari,monitoare, ecrane, muzica,fluturasi, fluturase, pasarici... oups, asta intra la alta categorie, oricum... mirific... intr-un cuvant. Taramul fagaduintei, o multime de firme mari si mijlocii care cauta negrii pe plantatie,unii mutuminduse si cu creoli. Frumos, revigorant si distractiv. Ma simt mandru ca am participat( LOL, just for fun)!
Si cand ma gandeam si eu ca totusi sunt in romania, si ca sunt pe drumul cel bun... poc... ca o lovitura dupa ceafa, aflai ( sunt oltean) ca sunt in dacia, si ca oamenii care se laudau ca au organizat asta sunt maimute. Sa detaliez! Ajung acasa si primesc un mail de la un amic din LSAC ( liga studentilor din Automatica si Calculatoate) prin care ma informeaza de noile decizii ale comisiei profesorilor, mirificele maimutici din mirifica dacia, comisie in care, si acum citez "vocea studentului se face puternic auzita"... sunt 80 de profesori si 10 studenti... he he,.... si da, majoritatea decide....lol de lol! Si aceasta decizie mirifica spune ca... la un maxim de 200 de ore lipsite pe semestru, ei bine, iti spun ESTI VERIGA SLABA DIN LANTUL SLABICIUNILOR!
Da, 200 de ore si pa pa munca de ani de zile... da, ei organizeaza unul dintre cele mai mari targuri de joburi si da, tot ei iti spun ca daca te angajezi te dau afara.
Mirifica dacie in care m-am nascut, mirifice mamifere care imi decid viatza, va multumesc... si va promit ca o sa va intorc favorul! Cum.. nush inca, dar sunt destul de inventiv!


Ma simt ca Alice in Tara Minunilor, ca Adam si fructul interzis... mai bine spus, ma simt ca un PROST.. recunosc!

Dragi daci din mirifica DACIA... Salutari de la Agigea!!!!!

Un comentariu:

Ra'Zec spunea...

System.out.println("Go Away World")

Aceasta dacie mirabolanta... aceasta tara mirifica... acest popor blajin... hmmmm... da... ma sperii si pe mine... nu sau da... vedem!

Oricum este foarte minunat ca ti-au oferit sansa sa-ti gasesti un job, dar stii tu ca orice minune nu tine mai mult de 3 zile, asta una si a doua poate vor mai multe locuri libere in sali... si de aia va dau afara :D

Cat despre "vocea studentului se face puternic auzita" daca ei sunt 10 studenti si 80 de profesori... stiu eu o metoda sa se faca auziti... sa-si cumpere domne portavoce sau megafoane...

Si ca un simplu mesaj de incheiere pentru cei din Dacia Country!

Foxtrot.Uniform.Charlie.Kilo.Yankee.Oscar.Uniform