vineri, decembrie 15, 2006

Cugetari din puturi de mica si mare adancime.

Dupa cum se poate vedea din postul precedent perioada "rosie" a inceput. Nu va ganditi la prostii, eu ma refeream la caciula lui mos craciun :).

Se spune prin popor ca spre sfarsitul anului incepem sa ne numaram bobocii, sa calculam ce si cum. Hmm.... nu o sa ma apuc sa adun acum ce am facut eu bun si ce nu, ci ce am facut noi ca tara bun sau rau. Si da.. ding ding ding, am intrat in *UE!!!!
Acum suntem pe deplin Europeni, am intrat in marea familie, si cica o sa o ducem mai bine, si da, daca ai dacie din 1970 inca o sa mai ai voie sa circuli cu ea, si da daca inca mai ai un magazin in satul natal cu paine si palinca facuta in casa, da, inca mai ai voie sa prestezi servicii.

Acum cica se muta granita europei mai spre est un pic asa, si ma intreb oare daca vom mai fi considerati o tara fost sovietica, sau un membru al europei "moderne", chiar daca inca nu o sa avem euroiul ca mijloc de plata. Si da, o sa dispara vama spre vest, o sa plecam doar cu buletinul... si fara girant(orice reclama mascata este pur intamplatoare).... fara sa ne intrebe cineva daca mai ne intoarcem, cat stam, unde mergem, daca avem bani sa ne intretinem unde mergem.... hmmmm.... raiul pe pamant!

In spiritul celor mai sus spuse voi readuce in prim plan o campanie mai de mult initiata de catre Retardus Films si You Hit Me We Bite You Pictures, o campanie antisociala:"Ultimul care pleaca sa stinga lumina"(si eventual sa traga si frigideru din priza, sa verifice gazele, apa si geamurile)! Caci da, ce pornea ca o campanie anonima, a unor oameni putin spus anonimi, am impresia ca o sa fie relansata de mama noastra Europa. Noi, mai dabuselea, mai biciuiti,mai cu un ochi inchis pe ici pe colo, mai cu un gard vopsit afara si leopard inauntru, am reusit sa ne indeplinim indatoririle si am reusit sa ii multumim pastia mai destepti si mai civilizati din vest. Ei acum ne lasa si pe noi sa ne jucam cu lopatica noastra lipita cu leocoplast si legata su sarma de tata, in nisipul din curtea lor. Si jucariile lor noi si frumoase o sa fie si ale noastre. Ce mai.. NOI SUNTE PREGATITI PENTRU EUROPA!!!! Insa ce ma inreb eu... oare EUROPA este pregatita pentru noi....?

Un lucru insa e cert, metroul nu va mai fi atat de aglomerat, ratb-ul o sa fie mai gol, intersectiile mai pustii, iar rata somajului in romania o sa scada impresionant. De ce? He he.. pai v-am spus.. doar cu buletinul si fara girant!!!! Si turta aia dulce in care ne-am pus si noi pestisorul nostru de tara o sa ne atraga ca mierea pe muste...

Si ca un premiu de consolare pentru europenii astia mai buni si mai destepti va prezint gluma anului: A:Cioc Cioc! B:Cine e acolo? A:Deschide mancatzias eu ochisorii tai ca este eu, vecinu de la sub matale. O cana de ulei se poate?

Altceva bun al nostru? Pai cica am facut figuri bune in sportul rege, in sportul regina si etc... Cica nu se mai fura asa mult, dar se minte si mai mult....

Aaaaaa, si da, era sa uit, anu asta am observat un lucru bun, realizat, zic eu, involuntar. Da domne, a inceput romanasu nostru cel scump si drag, fratele nostru in al carui brat curge sange de roman, sa isi sarbatoreasca meleagurile un pic mai entuziasmat. Si da, parca ne-am bucurat si noi un pic mai mult ca suntem romani si ne mandrim cu ceea ce multi nu stiu ca detin si altii vor... ( nu va spun ce, ca nu mai are nici un farmec)! Da un mare plus dupa mine.... si cei ce spun, 1 Decembrie, o zi ca oricare alta... go fuck yourselfe!

Acestea fiind cugetate, va doresc la un foarte mult La multi Ani!

3 comentarii:

Anonim spunea...

...asta a beut gaz...si din ce-a iesit dupe....a scos astfel de cujetari :))))))))....le spune foarte bine shi extrem de subtil,dar se adreseaza doar clasei care shtie ce e alea UE, consiliu(inafara de cele judetene shi locale), a si 'La multi anii' de la sfarsit este extrem de traditionali si caracteristici peste eshte plaiuri mioritice, dar intrebarea este no : "tu bi ori no tu bi" ci 'La mai multi ani in ce in : in noua Romanie din UE'in care toata lumea de la plod pana la varsta a treia shtie mai multe cuvinte shi fraze care se termina in ..ue decat de unde vin shi ce inseamna shi presupune integrarea .

Asta e intrebarea de SarBAtoRI !
La Multi Ani intr-o tzara plina de multi trishti,retardati,oameni care posteaza shi comentatori de bloguri,...a shi restul !

Shtiu k o sa am carne in frigider de Craciunul asta ! GATA

Ra'Zec spunea...

Ce carne domne... nu va baga nimeni carne in frigider... nu doriti sa tineti post? ne gandeam sa va bagam in frigider niste alune, varza... mere... pere... si alte vegetale necesare la casa lu' omu lu' matale :D

Cat despre tristi... si cat de plina e tara da ei... va sustin domnule Obi One! (anonymous de altfel)... dar atat!

Cat pentru domnu Adminu' sincere felicitari... mi-ai stors o lacrima... sau probabil e de la faptul ca mi-a cazut gutuia peste degetul mic de la picior... e naiba stie ... :)

Hai Liberare!

Adminu' spunea...

vezi sa nu cada si altceva mai greu(gen un pian) pe altceva mai sensibil :))